Rib Eye Steaks

Biefstuk

Rib Eye Steaks

De rib eye is een populaire biefstukstuk dat op veel verschillende plaatsen te vinden is. In feite komt de naam ribeye van het ribgewricht dat zich tussen het vlees en het middenrif bevindt. Dit stuk biefstuk is meestal gereserveerd voor zijlapjes of toppen van de entrecote, omdat het de neiging heeft om een meer roze kleur te hebben dan andere stukken die beschikbaar zijn. De rib eye kan het beste medium rare of zelfs nog zeldzamer worden gekookt als je zoveel mogelijk van de rundvleessmaak wilt behouden. Door de vorm van dit stuk biefstuk, bakt het vaak heel goed, heeft het een geweldige textuur en een mooie sappige textuur waardoor het erg lekker en bevredigend is.

Het ribgebraad is een favoriet onder mensen die van een zoetere biefstuk houden, maar niet zo taai willen zijn als sommige andere steaks ribeye bakken oven. De Rib Roast is een kruising tussen een rib steak en een Chuck Roast en wordt zo genoemd omdat het snel en gelijkmatig gaart. De rib eye of rib-roast kan het beste medium rare of zelfs zeldzamer worden gekookt, omdat het de neiging heeft behoorlijk donker te worden als het gaar is en na het koken rubberachtig kan worden.

Een ribeye steak is er in veel verschillende snitten en maten. Kleine ribogen worden gebruikt voor het snijden en scheiden, middelgrote ribogen worden gebruikt voor braden en dichtschroeien en grote ribogen kunnen worden gebruikt om te koken als je extra gasten hebt en een flinke biefstuk nodig hebt. Het koken van ribeye vergt oefening en vereist een behoorlijke hoeveelheid vaardigheid, maar het kan worden gedaan door iedereen met een paar basis kookmethodes. Het recept voor rib eye steak waar je mee eindigt, zal zeker een recept zijn waar je gasten dol op zullen zijn en een die je familie graag zal proberen.

Klik hier om meer te lezen: CoolToMeatYou.nl