Tips voor het bereiden van vlees voor een BBQ-cookout

Barbecue heeft zijn oorsprong in het gebruik van slanker, minder waardevolle bezuinigingen, maar tegenwoordig kookten sommige barbecuevoegen zelfs het prime rundvlees als een van hun menu-items.

Een gewone borstkas is de flat of punt, die meestal op een vleesmarkt of lokale supermarkt kan worden geplaatst. Zorg er bij het winkelen voor hinkers ervoor dat ze niet te dik zijn en dat je het vet rond de randen kwijt bent. Je kunt ook beesten van vlees van vlees kopen die later aan je barbecues kunnen worden toegevoegd.

Barbecue die wordt gekookt op outdoor-grills gebruikt niet alleen magere sneden van vlees; In feite is het meest voorkomende type vlees dat wordt gebruikt voor barbecue Buffalo Steak. Andere bezuinigingen van vlees die kunnen worden gebruikt zijn alle kalkoensneden en varkenskarbonades. De sleutel tot het koken van deze bezuinigingen is echter om ervoor te zorgen dat u sorteervloeistoffen zoals vloeibare rook, barbecuesaus en mosterd heeft. Deze zullen helpen om de natuurlijke sappen in het vlees te verwijderen en te helpen bij het afdichten van de smaken.

Bij het kopen van vlees voor BBQ, kunt u zich afvragen wat voor soort temperatuur om uw vlees te grillen. Er zijn verschillende grillende temperaturen beschikbaar en sommige zijn meer geschikt dan anderen. Het beste wat je kunt doen om te meten, is om een goedkope thermometer te kopen en de eerste kant van het vlees te nemen dat je moet grillen, het aan het licht houden en een kijkje nemen. Het vlees moet onmiddellijk roze en een aroma geven. Als dit niet het geval is, moet u verdergaan met een ander item op uw lijst met biedingen in Grill.

Gegrilde rundvleesburgers zijn vrij populair en gaan meestal vergezeld van friet en groenten.

Voor een lichtere smaak, kunt u uw BBQ-rundvlees op de grill grillen zoals het is, maar als u de voorkeur geeft aan hamburgers, kunt u het rundvlees eerst in vloeistof marineren zoals Worcestershire-saus en bruine suiker. Dit zal het rundvlees een paar uur in de ingrediƫnten marineren. Je kunt ook proberen azijn en zout te gebruiken, die je een geweldige smakende bbq-vleeshamburger zal geven.

Nog een smakelijke vlees van vlees dat je kunt grillen voor een BBQ-cookout is rok steak. Grillende rok steak is veel eenvoudiger dan andere bezuinigingen, omdat het normaal sneller wordt gekookt en met minder vet. Voeg gewoon azijn toe aan je grill en laat de steak er bovenop zien. Wanneer goed gedaan, zul je een sappige textuur en een heerlijke smaak opmerken. Als je een gegrilde rok steak wilt met veel smaak, kun je BLEU-kaassaus, Worcestershire saus of een mix van deze twee gebruiken om je rok een extra boost te geven.

Laat eindelijk praten over het grillen van borst. Borst is een van die moeilijke bezuinigingen tot grill, en ik draai meestal de hitte op een hete grill om ervoor te zorgen dat de borststukken niet te snel uitdrogen. Wanneer u een borst kookt bovenop indirecte warmte, zorg er dan voor dat u houten chips of doorgewinterde droge wrijvingen van hoge kwaliteit gebruikt om de char te verhogen. Dit zijn slechts een paar tips die u zullen helpen om elke keer smakelijke barbecue-recepten te maken.

 

 

Vind meer info: Cool To Meat You