Plastisch chirurgen bieden niet-invasieve behandelingsopties voor huidverjonging

 <a href=Elim Instituut huidverjonging behandeling”>

Plastisch chirurgen bieden niet-invasieve behandelingsopties voor huidverjonging

Laserbehandeling voor huidverjonging, ook wel laserresurfacing, laserpeeling of microdermabrasie genoemd, is zeer effectief in het elimineren van fijne lijntjes en rimpels op het huidoppervlak. Over het algemeen zal deze behandeling het algehele uiterlijk verbeteren, zowel door de zon beschadigde of verouderde huid, rimpels, onzuivere of met littekens bedekte huid rond het voorhoofd, lippen of ogen, acnelittekens, fijne lijntjes en kraaienpootjes rond de neus, kin of wangen . De effecten van deze behandeling zijn niet blijvend; veel patiënten genieten echter van deze resultaten. De sleutel tot een succesvol resultaat is een goed overleg voorafgaand aan de behandeling met een door de raad gecertificeerde plastisch chirurg.

Tijdens het consult bepaalt de plastisch chirurg op basis van uw huidtype en leeftijd of u in aanmerking komt voor een huidverjongingsbehandeling. Als uw huidproblemen ernstig zijn, of als uw chirurg vindt dat u meerdere behandelingen nodig heeft, kan hij u aanraden om mini-facelifts te overwegen in plaats van volledige facelifts huidverjonging. mini-facelifts zijn kleiner dan traditionele facelifts – meestal wordt niet meer dan vijf procent van het gezicht aangetast. Deze behandeling stelt patiënten in staat om hun huidproblemen op een gemakkelijke, goedkope manier thuis te behandelen. Mini-facelifts zijn het populairst bij vrouwen van eind dertig en begin veertig – verouderingsproblemen die met deze leeftijdsgroepen samenhangen, reageren meestal goed op niet-chirurgische facelifts.

Veel klinieken voor cosmetische chirurgie bieden niet-chirurgische huidverjongingsbehandelingen en gezichtsverjongingsbehandelingen die beschikbaar zijn voor hun patiënten. Sommige klinieken bieden zelfs een volledige reeks niet-chirurgische huidverjongingsbehandelingen, zoals collageeninjecties, huidvullers, vetoverdracht, Botox en chemische peelings. Hoewel deze behandelingen geen blijvend effect hebben, kunnen ze patiënten een jeugdige, gezonde uitstraling geven die enkele maanden – en soms jaren – aanhoudt. Deze niet-chirurgische behandelingsopties voor huidverjonging die beschikbaar zijn voor patiënten zijn effectieve, veilige manieren om de gezondheid en het uiterlijk van de huid te verbeteren. Plastisch chirurgen in het hele land bieden deze niet-invasieve en minder ingrijpende procedures nu snel aan.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: https://www.eliminstituut.nl/